image

Megbízónk egy nemzetközi cég magyar leányvállalata, akik a 90’-es években kezdték meg tevékenységüket Magyarországon, jelenleg Magyarország a régió központja. A cég vegyipari termékekkel foglalkozik, iparágon belül prémium termékeket képvisel, van olyan termékcsoportja, amivel világszinten is piacvezető. Partnereik részben disztribútorok, illetve közvetlen az építőipar neves szereplői, ezen belül is festék és ragasztási terület szereplői, műemlékvédelem. A cél a folyamatos fejlődés, innováció, forgalomnövekedés, de mindezt egy segítő, humánus környezetben. A csapat stabil, a fluktuáció minimális. Nekik keresünk most egy

Regionális Sales Manager munkatársat akár „home office” munkavégzéssel Magyarország, Románia, Bulgária és a volt Jugoszláv országok területére (GS201810/SSS1)

Leírás:

Olyan szakembert keresünk, aki eddig is B2B értékesítésben dolgozott, ideális esetben iparágból érkezik. Tapasztalattal rendelkezik a B2C eladás területén (nagy cégek, disztribútorok). Az új munkatárs egy 4-5 fős projektcsapat (marketing, belső munkatárs, műszaki munkatárs, értékesítés) része és ezen belül, mint egy projektvezető működik, ő fogja össze a csapatot, de hierarchiában nincs felettük. A pozíció elsődleges feladata: a cég szilikon üzletág termékeinek értékesítése ipari felhasználóknak, elsősorban az építő-vegyipari gyártók (Construction Chemicals), valamint a festékipar és a műemlékvédelem számára.

Földrajzi felelősség: Kelet-Közép Európa, ebből kiemelten Magyarország, Románia, Bulgária és a volt jugoszláv országok.

Személyes és szakmai elvárások:

  • felsőfokú végzettség (építőmérnök, vegyészmérnök)
  • Magyar, angol nyelv magas szintű ismerete mellett egy másik régiós nyelv, román vagy szerb-horvát lenne az ideális
  • minimum 10 év hasonló vegyipari értékesítési területen szerzett tapasztalat
  • képes nemcsak létrehozni egy üzletet, hanem azt végig is tudja menedzselni (projekt menedzsment tapasztalat)
  • előny: német nyelvtudás, SAP ismerete
  • személyiség jegyek: olyan hölgyet/úriembert keresünk, aki agilis, sikerre éhes, könnyen teremt kapcsolatot, tanulni, fejlődni vágyó, helyi kultúrákat megérti, nyitott, műszaki affinitással rendelkezik, sok a speciális termék, meg kell tanulni, meg kell érteni. Célorientált, szeressen értékesíteni, optimista, de realista is egyben, önálló munkavégzésre alkalmas.

Amennyiben szeretne egy rendkívül életerős, stabil cég munkatársa lenni, egy kellemes munkahelyi légkörben, dinamikus, nyitott csapatban dolgozni, ahol hosszútávon lehet gondolkozni, vannak előrelépési lehetőségek, kérjük küldje el anyagát angol és magyar nyelven a budapest@greensearch.hu email címre.

Információk

Munkavégzés helye Budapest
Jelentkezés Március 31
Keresünk 1 személyt
Elvárások Közzétéve