image

Megbízónk nemzetközi tulajdonban lévő budapesti irodával rendelkező kereskedelmi cég. Prémium műszaki termékek forgalmazásával foglalkozik, iparágában a piacvezetők közé tartozik. Magyarországon több Mrd-os forgalmat generálnak egy lelkes, eredményorientált csapattal közel 20 éve. A munkahelyi légkör kellemes, nyitott, folyamatos fejlődésre van lehetőség a cég innovatív, fejlesztés, fejlődésorientált szemléletének köszönhetően. Nekik keresünk most egy bővítés keretében műszaki végzettséggel rendelkező

Junior Quality Manager Munkatársat (Dunaújváros)

Leírás:

Az új munkatárs feladata egy 3-5 fős divízió tagjaként a partnerek (elsősorban viszonteladók, tervezők) és az értékesítési munkatárs (8-10 kollega) maximális segítése. Ajánlatok (napi 4-10), szerződések, partnerek kezelése : beérkező ajánlatokra szerződéstervezet összeállítása, árajánlat elkészítése, meglévő partnerek kéréseinek teljesítése a megadott határidőkön belül, műszaki terméklisták készítése, folyamatos frissítése, termékdokumentáció kezelés, adatbáziskezelés. Konferenciákon, kiállításokon részvétel. Betanulás után közvetlen kapcsolat a tervezőkkel. Tekintettel, hogy műszaki termékekről (VRV, folyadékhűtő és légkezelelő rendszerek) van szó, a műszaki affinitás/tapasztalat és ideálisan végzettség elengedhetetlen.

Személyes és szakmai elvárások:

  • felsőfokú végzettség (ideálisan épületgépész, de mindenképpen műszaki

  végzettség)

  Amennyiben klíma iparágból érkezik többéves tapasztalattal, lehet középfokú végzettségű is

  • 2-3 éves hasonló munkakörben szerzett tapasztalat, ideálisan prémium műszaki termékekkel foglalkozott
  • multinacionális környezetben dolgozott
  • Angol nyelvet napi szinten tudja használni
  • SAP CRM Modul ismerete, de nem kizáró ok, meg lehet gyorsan tanulni
  • személyiségjegyek: önálló munkavégzés jellemzi, pro-aktív, szorgalmas,

  precíz,rugalmas, szervezőkészsége erős, gyorsan átlátja a problémákat,

  segítőkész. Értékesítési attitűd jellemzi, mégha közvetlen nem is kell eladnia.

Amennyiben szeretne egy nemzetközi, fiatalos csapat tagjaként önállóan, felelősségteljes munkakörben dolgozni, küldje el angol, magyar nyelvű anyagát a budapest@greensearch.hu email címre.