A number of our searches are open. These can be found here. If you are an active jobseeker, it is worth checking back regularly because the list of available jobs are constantly updated.

Megbízónk a világ egyik legnagyobb mezőgazdasági cége európai gyökerekkel. Európában a 2. legnagyobb gyártó, a világon az 5. Jelenleg összesen 10 helyen folyik gyártás, ebből az egyik Magyarország,ahol közel 2 Mrd-os beruházást is végrehajtott a cég még 2009-ben. A jövőre vonatkozó tervek – a cégcsoport megvette a világ egyik legnagyobb cégétől a malátagyártó részleget, ennek segítségével 5 kontinensen tudnak jelen lenni, 15 termelő egységgel és újabb plusz 500 munkatárssal. Ennek következtében az elkövetkező hónapokban a termelés több helyen is duplázódni fog, s Magyarországot is érinti. A fejlődés, fejlesztés alapeleme a cégnek, nemcsak gépekbe, rendszerekbe, hanem a munkatársakba is. Komoly karrier lehetősége van annak, aki csatlakozik a csapathoz, ahol a menedzsment részéről a nyitott, barátságos, korrekt megközelítés a jellemző. Nekik keresünk most egy

Junior Quality Manager
Munkatársat
(Dunaújváros)

 

Az új munkatárs feladata a termelési vezető közvetlen beosztottjaként, szoros együttműködésben a csoport minőségügyi vezetőjével a minőségügy magas színvonalú képviselete cégen belül és kívül egyaránt. Rendszeres kapcsolattartás a minőségügyi ellenőrzéseket végző alvállalkozó cégekkel, igény a folyamatos fejlesztésekre, fejlődésre. Olyan embert keresünk, akit a mezőgazdaság/malátagyártás, mint szakmai terület érdekel, szeretné annak minden csínját bínját megtanulni. Ideálisan ismeri a vonatkozó nemzetközi minőségügyi rendszereket mint pl. HACCP, ISO 9001, 14001, 50001, OHSAS 18001. Problémamegoldás, pragmatikus megközelítés, vevőorientáltság személyisége része.

Szakmai és személyes elvárások:
• Felsőfokú végzettség (nem elvárás, de ideálisan biokémikus, ez segítené könnyebben megérteni a malátagyártás folyamatait)
• Angol nyelv magasabb szintű tudása (tud írásban és mer szóban is kommunikálni)
• Pár éves munkatapasztalat, de nyitott a cég olyan pályakezdőkre is, akik valóban nyitottak, akarnak tanulni, fejlődni, ebben a cég maximálisan fogja őket segíteni
• Minőségügyi rendszerek ismerete
• Előny: mezőgazdasági cégnél dolgozott, malátagyártással találkozott akár tanulmányai folyamán
• Személyiségjegyek: van benne “drive”, energikus, nyitott, rugalmas, képes önállóan gondolkozni, ha kell dönteni, precíz munkavégzés és erős analitikus megközelítés jellemzi. Mindemellett nagyon fontosnak tartja a cég, hogy az új munkatárs ne csak mondja, valóban akarjon a csapat tagja lenni, csapatban “játszani”. Újabb nagyobb fejlődés előtt áll a cég, fontos a kooperáció, az együttműködés.

Aki szeretne egy szakmailag magas színvonalú céghez, kiemelten képzett csapathoz csatlakozni, akik mögött egy erős pénzügyi hátterű cég áll, s ahol folyamatosan lehetnek lehetőségek akár nemzetközi karriere is, küldje el anyagát.

Mail cím: budapest@greensearch.hu

Határidő: 2019.május 17.

Vagy töltse ki űrlapunk
CV csatolás:

Megbízónk külföldi tulajdonban lévő budapesti irodával rendelkező kereskedelmi cég. Prémium műszaki termékek forgalmazásával foglalkozik. Magyarországi irodája dinamikusan fejlődött az elmúlt években, mind a forgalma és a létszáma is közel háromszorosára nőtt. Mindezt egy lelkes, eredményorientált, magasan kvalifikált csapattal közel 20 éve. Mögöttük egy 70.000 főt számláló globál vállalat áll A munkahelyi légkör kellemes, nyitott, folyamatos fejlődésre van lehetőség a cég innovatív, fejlesztés, fejlődésorientált szemléletének köszönhetően. Nekik keresünk most egy

Senior Marketing munkatársat
(GS/2019/SMM)

 

A leendő munkatárs fő feladata a 2 fős marketing csapat részeként a cég magyarországi marketing tevékenységének elvégzése, folyamatos monitorozása, fejlesztése a nemzetközi stratégia mentén. Egy személyben végzi a munkát, így a tervezés, a kivitelezés és a kiértékelés is munkakörének szerves része. Operatív szakembert keresünk, nem azt, aki elméletben hozza létre a marketing stratégiát. Egyik oldalról felelős a marketing költségvetésért és egyben ha kell ő fordítja a katalógusokat, szervezi a kiállítást, támogatja a disztribúciós hálózatot.

Személyes és szakmai elvárások:
• felsőfokú végzettség (gazdasági és/vagy marketing tanulmányok)
• 5-8 éves munkatapasztalat
• 3-4 éves hasonló munkakörben szerzett tapasztalat (B2B, B2C), ideálisan prémium műszaki termékekkel foglalkozott, disztibúciós hálózatot kezelt,kereskedő cégtől érkezik
• részt vett és felelős is volt egy cég teljes marketing tevékenységéért úgy mint ATL, BTL marketing, budget felelősség
• magyarul kitűnő szövegértéssel, helyesírással rendelkezik
• Angol nyelven magasszinten beszél
• erős informatikai tudása van – előny grafikai szoftverek ismerete (Adobe InDesign, Photoshop, Corel Draw)
• online media használata nem idegen tőle
• személyiségjegyek: pro-aktív, dinamikus, rugalmas, gyorsan gondolkozik, kezdeményező, kitartó, kreatív, vannak ötletei és ezeket képes végigvinni és megvalósítani, struktúrált gondolkozással rendelkezik.

Amennyiben szeretne egy nemzetközi csapat tagjaként önállóan, felelősségteljes munkakörben dolgozni, küldje el angol, magyar nyelvű anyagát.

Mail cím: budapest@greensearch.hu

Határidő: 2019. május 30.

Vagy töltse ki űrlapunk
CV csatolás:

Megbízónk magyar leányvállalata a német konszern részeként a magyar piac harmadik legnagyobb acélkereskedője. Az egyik fő termékük esetében megközelítőleg a piac 40 %-át birtokolják, ezzel abszolút piacvezetők. A vállalkozás kifejezetten jövedelmező és eredményes. A forgalom egyharmada raktározó partnereken keresztül realizálódik, további kétharmad a központi iroda kapcsolatrendszerén keresztül közvetlen kerül a fogyasztókhoz. A cég komolyan hisz a folyamatos értéknövelésben, a tisztességes üzleti magatartásban, a kommunikációban, a kompromisszumok nélküli minőségben, valamint egy hatékony, ütőképes hálózatban. A helyi szervezet lapos felépítésű, kultúrájában németes, szabálykövető, átlátható, korrekt, a csapat stabil. Központi iroda Budapesten található, nekik keresünk most új telephelyükre Ajkára, egy fő belső értékesítési munkatársat.

INSIDE SALES/BELSŐ ÉRTÉKESÍTŐ
munkatársat
(2019/ssa)

 

Bár a telephely még nagyon új, de a frissen érkező kollega már így is egy 4 fős irodai és 4 fős raktári meglévő csapathoz fog csatlakozni. Ideális pályázó, aki 5-6 évet már valahol dolgozott és most szeretne váltani. Önállóan képes dolgozni, okos, intelligens, céltudatos egy kedves, kellemes stílusú ember, aki bátran, jól kommunikál, vérbeli értékesítő. Könnyen kezeli a számítógépet, ismeri használja az internetet, Excelt. Mindemellett olyan embert keres a cég, aki tud és szeret dolgozni. Munkájára igényes, lelkiismeretes, precíz munkát végez, megbízható, őszinte.

A pozíció feladata:
• meglévő partnerekkel kapcsolatápolás
• új vevők felkutatása
• a kínálat és a termékekhez kapcsolódó ár/érték előnyök színvonalas prezentálása megrendelések növelése.
• Alkalmanként személyes találkozó a partnerekkel
• a cég összes termékével kell foglalkozni, s tekintettel, hogy még kicsi a csapat, van, hogy a másik munkájába is be le kell folyni, pl. ilyen a logisztika. De ettől színesebb, érdekesebb is a munka.

Szakmai és személyes elvárások a jelölttel szemben:
• ideálisan felsőfokú végzettség, de nem elvárás
• 5-6 éves munkatapasztalat,
• Bármilyen iparágból érkezhet a jelölt, sokkal fontosabb, hogy akarjon dolgozni, ne „fájjon” a munka, problémamegoldó képessége magas szintű legyen kezdeményező típusú ember legyen
• Előny: angol nyelvtudás, hasonló pozícióban már dolgozott, acél- és/vagy gépiparból érkezik
• Személyiség: csapatjátékos, önálló, őszinte, kiegyensúlyozott, szakmai alázattal bíró, határozott, megnyerő fellépésű. Fontos a német munkakultúrához való pozitív hozzáállás. A jelölt legyen nyitott, kommunikatív, de nem tolakodó, belső motiváció hajtsa. S nem utolsósorban legyen humora.

Olyan embernek lehet érdekes a pozíció, akinek tetszik, hogy egy szinte újonnan induló telephely felépítésében, fejlődésében vehet részt, ahol sok mindenbe beleláthat, sokat tanulhat, együtt fejlődhet a céggel. A csapat nagyon jó, egy egymást segítő, tisztességes, hajtós csapat, akik pozitívan tekintenek a jövőbe. Hasonló személyiséggel szeretné a cég bővíteni meglévő csapatát.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését kérjük, küldje el önéletrajzát.

Mail cím: budapest@greensearch.hu

Határidő: referencia szám feltüntetésével 2019. április 19.

Vagy töltse ki űrlapunk
CV csatolás: