Kereséseink egy része publikus, melyeket időről-időre itt teszünk közzé. Álláskeresőknek érdemes rendszeresen visszalátogatni, hogy tájékozódjanak ajánlatainkról.

Megbízónk egy több mint 100 éves múltra visszatekintő magyar háztartás-vegyipari vállalat, annak  is az ipari szegmense, ahol a cél a folyamatos növekedés, fejlesztés mind a gyártás területén mind az emberi erőforrások tekintetében. Termékeinek felhasználási területe igen széleskörű a gyógyszergyáraktól kezdve a vegyipari és kozmetikai cégeken át, egészen az üzletláncokig, kúthálózatokig. Termékeinek közel 80%-a Európában kerül értékesítésre viszonteladók és végfelhasználók felé. Cégkultúra: nyitott légkör, külsőségekben „laza“, de a teljesítményt hozni kell, „nyitott ajtók“cégkultúra. Emellett emberarcú, humánus, régi, nagy cég lévén vannak rendszerek, kidolgozott folyamatok, de sok mindenben magas a sponteanitás. Lapos szervezet, rövid döntési lánc, közvetlen viszony, rugalmasság. „Multi-free“ működés, nagyon jó hangulat, nincsenek felesleges megbeszélések, riportok, a fókusz az eredményen van, mindenki ezért dolgozik. További bővülés keretében keresünk most nekik egy fő

Export Értékesítési Képviselő
munkatársat

Munkavégzés helye: részben lehet home office, de elsősorban a cég Nyugat Magyarországon élő vagy budapesti kollegát keres

Az új kollega feladata, hogy a cég új üzemének termékeit Magyarországon kívül, elsősorban a környező országokban értékesítse,éppen ezért a nyelvtudás/-ok fontos kritérium. Első feladat az adott termékkör megtanulása, export piac felépítése, menedzselése. A termékkör növekedésében óriási szerepe lesz az új kollegának, amihez minden segítséget meg fog kapni, s egy közel 8 fős értékesítési csapat tagja lesz.

Az ideális jelölttel szembeni szakmai és személyes elvárások:

 • felsőfokú végzettség,
 • angol vagy német magabiztos nyelvtudás,
 • értékesítési tapasztalat, előny, ha kellett olyan termékkel foglalkoznia, amit előtte nem ismert, aminek előtte nem volt piaca
 • személyiség: önmotivált személyiség, belső motiváció hajtsa, senki nem fogja megkérdezni napi szinten, hogy mit csinál. Olyan ember legyen, aki kérdez, utána megy a dolgoknak, vagány, pörgős, önálló, rugalmas, vannak ötletei, aki akar, aki éhes a sikerre és önállóan tud dolgozni
 • kereskedelmi láncok és benzinkutak részére, non food termékek értékesítésében szerzett tapasztalat.

Az új munkatárson is múlik, hogy mivel tölti fel a munkakört és ő maga hova tud eljutni. Kevés dologban van bárkinek is megkötve a keze. Nincsenek rossz ötletek a cégben, a fejlődés folyamatos.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette az érdeklődését, úgy érzi a fentieknek megfelel, kérjük küldje el szakmai önéletrajzát magyar és angol nyelven a budapest@greensearch.hu email címre.

Vagy töltse ki űrlapunk
CV csatolás:

Megbízónk egy 1991-ben alapított nemzetközi tulajdonú cég magyar leányvállalata, akik 2009-ben kezdték meg tevékenységüket Magyarországon. A cég saját márkás villamossági termékek forgalmazásával foglalkozik, portfóliójába több, mint 2300 termék tartozik, s világszerte 23 országban értékesít. Tevékenységük elismeréseként több szakmai díj tulajdonosai. A cégkultúrára a gyors döntéshozatal, nyitott, partneri viszony a jellemző, ahol elvárt a pro-aktív gondolkozás, ötletelés, a lehetőségek meglátása. A magyar szervezet pár fős, a napi működésre a rugalmasság, az őszinte, egyértelmű kommunikáció, a kooperatív légkör a meghatározó.

Nekik keresünk most egy fő

Field Sales Managert
(hiv.szám GS-Field Sales Manager)

munkatársat
akinek a földrajzi területe egész Magyarország

Az új munkatárs fő feladata az értékesítés csapat munkájának koordinálása és az új üzleti lehetőségek felkutatása. Ugyan az elektronika és világítástechnika területén Európa szerte ismert termékek disztribúciójával foglalkozik a vállalkozás, még akadnak bőven kiaknázatlan területek. Az új kolléga feladata a meglévő kapcsolatok ápolása, illetve újabb üzleti partnerek akvirálása a kis és nagykereskedelmi szegmensbe. Olyan szakembert keres a cég, aki egyedi, testreszabott megoldásokat biztosít az ügyfélkör számára, valamint lelkiismeretesen fejleszti és irányítja az értékesítési csapatot és hosszútávon egy modern értékesítési szervezetet épít ki.

Személyes és szakmai elvárások:

 • felsőfokú végzettség (közgazdász, ideális esetben kereskedelmi szakirány)
 • minimum 3-5 éves hasonló munkakörben eltöltött tapasztalat
 • FMCG tapasztalat (világítástechnikai/elektronikai termékek értékesítésében szerzett tapasztalat előny)
 • tárgyalási szintű angol nyelvtudás
 • vezetői/supervisori tapasztalat
 • személyiségjegyek: pozitív, nyitott, gondolkodni képes, vállalkozói szemlélet jellemzi, „hunter” típusú ember, aki magabiztos, kezdeményező, jó kommunikátor, erős analitikai képességekkel bír, tud és szeret csapatban dolgozni, de nem riad vissza az önálló munkától.

Amennyiben szeretne egy barátságos, dinamikus, fiatalos környezetben, valós célokkal, tervekkel rendelkező cégnél dolgozni, ahol szabadon, de felelősséggel dolgozhat, s ahol a humor elvárt tényező küldje el magyar és angol nyelvű önéletrajzát a budapest@greensearch.hu email címre.

Vagy töltse ki űrlapunk
CV csatolás:

Megbízónk magyar leányvállalata a német konszern részeként a magyar piac harmadik legnagyobb acélkereskedője. Az egyik fő termékük esetében megközelítőleg a piac 40%-át birtokolják, ezzel abszolút piacvezetők. A vállalkozás kifejezetten jövedelmező és eredményes. A forgalom egyharmada raktározó partnereken keresztül realizálódik, további kétharmad a központi iroda kapcsolatrendszerén keresztül közvetlen kerül a fogyasztókhoz. A cég komolyan hisz a folyamatos értéknövelésben, a tisztességes üzleti magatartásban, a kommunikációban, a kompromisszumok nélküli minőségben, valamint egy hatékony, ütőképes hálózatban. A helyi szervezet lapos felépítésű, kultúrájában németes, szabálykövető, átlátható, korrekt, a csapat stabil. Központi iroda Budapesten található, ahova most egy fő belső értékesítési munkatársat keresünk.

INSIDE SALES/BELSŐ ÉRTÉKESÍTŐ
munkatársat
(2020/07/ssa)

A frissen érkező kollega céges szinten megközelítőleg egy 30 fős, értékesítési területen egy 15 fős meglévő csapathoz fog csatlakozni. Ideális pályázó, aki 2-5 évet már valahol dolgozott és most szeretne váltani. Önállóan képes dolgozni, okos, intelligens, céltudatos egy kedves, kellemes stílusú ember, aki bátran, jól kommunikál, vérbeli értékesítő/partneri kapcsolatokat magas szinten kezelő szakember.

Előny, ha korábbi tevékenységéből tud aktív kapcsolatrendszert hozni, elsősorban a feldolgozóipar területéről. Minden iparág szóba jöhet, ahol acélra van szükség, de nem kizáró, ha valaki korábban nem acéliparban dolgozott. Kezelje könnyen a számítógépet, ismerje, használja az internetet, Excelt. Mindemellett olyan embert keres a cég, aki tud és szeret dolgozni. Munkájára igényes, lelkiismeretes, precíz munkát végez, megbízható, őszinte.

A pozíció feladata:

 • meglévő ügyfelekkel napi/heti szintű kapcsolattartás
 • ajánlatadás
 • megrendelések kezelése, visszaigazolása, beszerzőkkel, logisztikusokkal együttműködve a rendelések teljesítése
 • az ügymenet érdekében szükséges raktári kapcsolattartás
 • fenti tevékenységek adminisztratív lekövetése a vállalatirányítási rendszerben

Szakmai és személyes elvárások a jelölttel szemben:

 • ideálisan felsőfokú végzettség, de nem elvárás
 • 2-5 éves munkatapasztalat (B2B terület)
 • angol vagy német nyelvtudás (kommunikáció képes)
 • Bármilyen iparágból érkezhet a jelölt, sokkal fontosabb, hogy akarjon dolgozni, ne „fájjon” a munka, problémamegoldó képessége magas szintű legyen
 • pozitív szemléletű szakember legyen aki terhelhető, fogékony, s akit rendszerszemléletű gondolkozás jellemez, kezdeményező típusú ember
 • A jelölt legyen nyitott, kommunikatív, de nem tolakodó, belső motiváció hajtsa. S nem utolsósorban legyen humora.
 • Előny: felsőfokú végzettség, hasonló pozícióban már dolgozott, ismeri a napi felmerülő problémákat, feladatokat, acél- és/vagy gépiparból érkezik

Olyan embernek lehet érdekes a pozíció, aki szeretne olyan helyen dolgozni ahol sok mindenbe beleláthat, sokat tanulhat, együtt fejlődhet a céggel. A csapat egy egymást segítő, tisztességes, dolgozni akaró csapat. Hasonló személyiséggel szeretné a cég bővíteni meglévő csapatát.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését kérjük, küldje el önéletrajzát a budapest@greensearch.hu email címre a referencia szám feltüntetésével.

Vagy töltse ki űrlapunk
CV csatolás:

Újat építeni vágyó szakemberek, itt a lehetőség!

Megbízónk egy újonnan induló kisebb termelő vállalat, aki mögött egy komoly nemzetközi szinten tevékenykedő, nagy hagyományokkal rendelkező, szegmensében piacvezető vállalkozás áll. A cég Európa vezető vállalatai közé tartozik és már rendelkezik kereskedelmi és termelési egységgel Magyarországon hosszú évek óta. Az új üzem teljesen új üzletágat jelent, külön cégben is fog működni. A magyar leányvállalat 90 km távolságra fekszik Budapesttől.

Cégcsoport kultúra: szabálykövető, családias, emberséges megközelítés. Fontos minden ember a cégben. Hosszútávon gondolkozik a cég a munkavállalókban és ez a másik oldalról is elvárás. Nekik keresünk most egy

Laborvezető munkatársat
(Nógrád megye)
(labor/2020)

Feladata az élelmiszerbiztonság és a stabil minőség biztosítása lesz szorosan együttműködve a központ minőségügyi csapatával. Napi szinten a terméktesztelés, termékvizsgálati rendszer kialakítása, működtetése, illetve a minőségügyhöz kötődő laborvizsgálatok végzése lesz az ő felelőssége. Szakmai kapcsolatok révén széles ipari kapcsolatokat kell fenntartania, ápolnia, így fontos, hogy tudjon, szeressen kommunikálni. 2020 decemberre állnia kellene a labornak, azért, hogy 2021 januárban el tudjon indulni a próbaüzem.

Nagyon fontos kiemelni, hogy olyan szakembert keres ebbe a pozícióba is a cég, aki szereti a munkáját/szakmáját. Tudását tekintve a pozíció vezetői szintű, olyan kompetenciával kell rendelkeznie, hogy ha szükséges, helyettesíteni tudja az üzemvezetőt viszont sokáig ő maga végzi a vizsgálatokat is.

Szakmai és személyes elvárások a jelölttel szemben:

 • Felsőfokú végzettség (vegyész vagy élelmiszeripari mérnök, de a preferált az élelmiszeripari mérnök)
 • Angol nyelvtudás (ideálisan angol mellett németül is beszél)
 • 5+ év releváns munkatapasztalat, szívesen lát a cég fiatal, tehetséges, munkájára igényes szakembereket
 • Labortapasztalat (gabonához vagy élelmiszerbiztonsághoz kapcsolódó) vagy minőségügyi háttér erős labororientáltsággal
 • Előny: mindkét nyelv ismerete, közvetlen labortapasztalat, IFS és FSSC minőségügyi rendszer ismerete
 • Személyiségjegyek: nyitott, együttműködő, proaktív, körültekintő, felelősségteljes, precíz, folyamat menedzselésben legyen erős, rugalmas

Ha Ön számára fontos a biztonság, kiszámíthatóság, hosszútávra képes tervezni egy céggel, megtalálta az ideális munkahelyet. A cég minimum 15-20 évre tervez Önnel.  Amennyiben hirdetésünk felkeltette szakmai érdeklődését is küldje el angol és magyar nyelvű önéletrajzát a budapest@greensearch.hu email címre.

Vagy töltse ki űrlapunk
CV csatolás:

Újat építeni vágyó szakemberek, itt a lehetőség!

Megbízónk egy újonnan induló kisebb termelő vállalat, aki mögött egy komoly nemzetközi szinten tevékenykedő, nagy hagyományokkal rendelkező, szegmensében piacvezető vállalkozás áll. A cég Európa vezető vállalatai közé tartozik és már rendelkezik kereskedelmi és termelési egységgel Magyarországon hosszú évek óta. Az új üzem teljesen új üzletágat jelent, külön cégben is fog működni. A magyar leányvállalat 90 km távolságra fekszik Budapesttől.

Cégcsoport kultúra: szabálykövető, családias, emberséges megközelítés. Fontos minden ember a cégben. Hosszútávon gondolkozik a cég a munkavállalókban és ez a másik oldalról is elvárás. Nekik keresünk most egy

Műszakvezető munkatársakat (2-3 fő idén)
(Nógrád megye)
(mtm3/2020)

A terv a próbaüzem elindítása 2021 január. Az első műszak vezetőket szeretné a cég felvenni még 2020-ban, ideálisan szeptemberben.  A pozícióhoz tartozó napi feladatok:  a technológia felügyelete, ellenőrzése, egy kis csapat vezetése (3-4 fő), műszakok ellenőrzése, illetve a hibák felmérése és elhárítása. Biztosítani kell a folyamatos működést, hétvégén is menni fog a gyár. Gyakorlatias emberre van szükség, s bár neki napi szinten nem kell javításokat végezni, de ha egy berendezés meghibásodik, akkor értse a problémát, aktívan részt tudjon venni a javításban, ha kell tudjon segíteni.

Egy úttörő extraktor technológia kerül bevezetésre, szakmailag rengeteget lehet fejlődni.

Szakmai és személyes elvárások a jelölttel szemben:

 • Felsőfokú végzettség (ideálisan élelmiszeripari mérnök)
 • Angol nyelvtudás (ideálisan angol mellett németül is beszél)
 • 5+ év releváns munka tapasztalat
 • Ideálisan élelmiszeripari cégben dolgozott már, de ha „csak” élelmiszeripari mérnök, s eddig máshol dolgozott, de szereti a szakmáját, arra is nyitott a cég
 • Előny: élelmiszeripari mérnök, Nógrád környéki lakhely
 • Vezetői személyiségjegyek: rugalmas, olyan vezető, aki valóban törődik az embereivel, empatikus, gondoskodó
 • Általános személyiségjegyek: türelmes, monotonitástűrő, bírja, hogy a számítógép előtt kell sokat ülnie és feladata az összes apró változás felismerése, kezelése, szeresse a nyugodt munkavégzést

Ha Ön számára fontos a biztonság, kiszámíthatóság, emberközpontú légkör, szereti, ha nyugodtan dolgozhat, s hosszútávra képes tervezni egy céggel, megtalálta az ideális munkahelyet. Amennyiben hirdetésünk felkeltette szakmai érdeklődését is küldje el angol és magyar nyelvű önéletrajzát a budapest@greensearch.hu email címre.

Vagy töltse ki űrlapunk
CV csatolás:

Óriási lehetőség egy rugalmas, utazni, tárgyalni szerető szakember számára, aki pár éves tapasztalattal rendelkezik, de akár pályakezdő is lehet!

Megbízónk egy nemzetközi szinten tevékenykedő, nagy hagyományokkal rendelkező élelmiszeripari vállalkozás, amely Európa vezető vállalatai közé tartozik. Többször sikerült olyan termékeket és koncepciókat kidolgozniuk, amelyek meglévő piacokat mozgatnak vagy újakat hoznak létre. Elkötelezettnek érzik magukat hagyományaik és alapvető üzleti tevékenységük iránt. Haladnak, anélkül, hogy megfeledkeznének a gyökereikről. Céljuk nem a rövid távú profitszerzés, hanem a közép – és hosszú távú organikus növekedés.

A cég kereskedelmi és termelési egységgel is rendelkezik hazánkban. A magyar leányvállalat 90 km távolságra fekszik Budapesttől. Saját szegmensében az egyik piacvezető cégről beszélünk.

Forgalma 4 Mrd HUF, dolgozók létszáma megközelíti a 100 főt, ennek nagyobbik része a termeléshez tartozik. Cégkultúra: szabálykövető, családias, emberséges megközelítés. Fontos minden ember a cégben. Hosszútávon gondolkozik a cég a munkavállalókban. Nekik keresünk most egy

Nemzetközi Key Account Manager
munkatársat
(SSSI/2020)

Az új munkatárs segítségével szeretné a cég növelni a forgalmát Olaszországban, Ausztriában és Svájcban. Piacépítés, piaci jelenlét erősítése a fő feladat. Az elvárások konzervatívak, nem irreálisak. Napi felelősség: ügyfélkapcsolatok kiépítése majd gondozása, heti 2-3 nap vevőlátogatás, termékfejlesztés a vevővel együtt, ajánlatadás, szerződések összeállítása. Ezutóbbiban egy belső munkatárs segíti majd a munkáját.

A pozíció új a cégnél, a teljes saját csapat mérete vele együtt 3 főre bővül. A cél az, hogy 5 év alatt kiépítsen egy stabil partneri kört. Utazó pozíció, heti 2-3 nap úton lesz a vevőlátogatások miatt, a másik 2 napon pedig home office-ban fog dolgozni, de kéthetente a magyarországi központba megbeszélésre be kell mennie. Tekintettel a munka jellegére fontos, hogy az új munkatárs önmotiváló képességekkel rendelkezzen, akkor is tudjon menni, pörögni, ha nem kérik tőle naponta.

Szakmai és személyes elvárások a jelölttel szemben:

 • Élelmiszeripari mérnök végzettség
 • Ideálisan angol, német és olasz nyelvtudás, elég az angol, német, ha beszél románul, mert azt tudja használni Olaszországban. Ha ez nincs meg, akkor olasz és mellette ideálisan az angol nyelvtudás az elvárt.
 • Ideálisan több év releváns (értékesítési) tapasztalat, de pályakezdők is jelentkezhetnek
 • Erős értékesítési attitűd, magas szintű kommunikációs képesség
 • Előny az élelmiszeriparban szerzett értékesítési tapasztalat, mindhárom nyelv ismerete
 • Személyiségjegyek: nyitott legyen az újra, a fejlődésre, empatikus, együttműködő, optimista személyiséggel rendelkezzen, aki nagyon önálló, sokat lesz egyedül.

Amennyiben Ön egy versenyző típus, akarja a fejlődést, a jobbat, többet, igazi sales véna csörgedezik Önben, akkor a szakmai dolgokat megtanítja a cég, sokkal fontosabb, hogy valaki meg akarja tanulni azokat. Ha ez így van, küldje el angol és magyar nyelvű önéletrajzát a budapest@greensearch.hu email címre.

Vagy töltse ki űrlapunk
CV csatolás:

Megbízónk az FMCG piac kiemelkedő szereplője prémium termékek forgalmazása terén. Az iparág vezető vállalata, több mint 20 világszinten ismert és sikeres, Magyarországon dinamikusan növekvő márka tartozik hozzájuk. Márkáik megtalálhatóak országszerte a kis- és nagykereskedelemben, vendéglátóhelyeken, vagy igény esetén megrendelhetőek webshop-on keresztül. A cég kultúrájában emberarcú, családias, rugalmas, az együttműködésre a « nyitott ajtók » politikája érvényesül. Természetesen hozni kell az eredményeket, de egy kellemes, barátságos munkakörnyezetben. Számukra keresünk most az értékesítési csapat erősítésére egy fő:

On-trade Field Sales Manager
(hiv.szám GS-on trade field sales)
munkatársat
akinek földrajzi területe egész Magyarország

Az új munkatárs fő feladata az üzletág 7 területi értékesítőjének irányítása, fejlesztése, motiválása. A márka építése, valamint az éves szerződések megkötése és jó kapcsolat ápolása a partnerekkel. Továbbá szoros együttműködés cégcsoporton belül az európai központ gasztro üzletágának képviselőivel és a magyar marketing és logisztikai csapattal.

Személyes és szakmai elvárások:

 • felsőfokú végzettség
 • minimum 5 éves értékesítési tapasztalat
 • 1-2 év vezetői tapasztalat
 • FMCG cégnél szerzett tapasztalat
 • kommunikáció képes angol nyelvtudás
 • személyiségjegyek: pozitív, nyitott, magas kommunikációs készséggel rendelkezik, gondolkodni képes, szeret beszélgetni, szívesen jár szórakozni, csapatmunkára alkalmas, célorientált, dinamikus.

Amennyiben szeretne egy nemzetközi hátterű, de mégis családias cégnél  biztonságos környezetben, valós céloért, dolgozni, ahol szabadon, de felelősséggel dolgozhat, küldje el magyar és angol nyelvű önéletrajzát a budapest@greensearch.hu email címre.

Vagy töltse ki űrlapunk
CV csatolás:

Szerverbérlést, üzemeltetést és hosting szolgáltatást nyújtó családias hangulatú Partnercégünkhöz keresünk új kollégát. A cég stabilan fejlődik, szolgáltatásukra egyre inkább nő az igény. Büszkék arra, hogy stabil és megbízható szolgáltatást nyújtanak ügyfeleiknek, akikkel közvetlen kapcsolatot tartanak fent. A legmodernebb eszközökkel dolgoznak. Munkakultúrájukra a minőség, ügyfélközpontúság, elkötelezettség és a korrektség a jellemző.  Cégkultúrájuk humánus, elfogadó és céltudatos. Fiatalos a csapat, a kollégák odafigyelnek egymásra.

Rendszermérnök
(Budapest)
Ref:D12/2020

Új pozíció, jelenleg 4 rendszermérnök tartozik a csapathoz, s idén több fővel is szeretnének még  bővülni.

A pozícióhoz tartozó feladatok:

 • Linux szerverek (fizikai, virtuális) menedzselése, karbantartása, mentése
 • Alkalmazások futtatókörnyezetének szerver oldali üzemeltetése
 • Informatikai hálózat üzemeltetése, konfigurálása
 • HA rendszerek üzemeltetése
 • Hozzáférés-, jogosultságkezelés, incidens kezelés
 • IT védelmi rendszer, tűzfal karbantartása
 • Általános support tevékenység ellátása
 • Szoros kapcsolat ápolása mind a kollégákkal, mind az ügyfelekkel

A jelölttel szembeni szakmai és személyes elvárások:

 • 5+ év Linux tapasztalat (Debian-ban min. 2 év)
 • Tapasztalat a következő rendszerek telepítésében és üzemeltetésében: Apache, Nginx, PHP-FPM,MySQL, különböző virtualizációs platformok (KVM, XEN)
 • Passzív angol nyelvtudás
 • Előny a következő technológiákban szerzett ismeret/tapasztalat: Streaming és Openstack, infrastruktúra automatizáció (Ansible, puppet), script nyelvek, Docker, Mentési és archiválási technológiák, verziókezelő ismerete (GIT, SVN), felsőfokú végzettség
 • Személyiség: önálló, gyors és lendületes

A munkaidő rugalmas, de egyedi megbeszélést igényel. Home office-ra van lehetőség. Egy egészséges munka-magánélet egyensúly tartható fent, túlóra általában nincsen.  Készenlét van, melyet a cég külön díjazásban részesít. Lapos a szervezet, de sokat lehet szakmailag fejlődni. Ha ügyes, seniorrá tud válni, ami mind anyagilag, mind feladatokat tekintve komoly előrelépést jelent a cégnél. Lokáció: Budapest.

Magyar nyelvű önéletrajzot a budapest@greensearch.hu email címre várunk, tárgyban a ref:D12/2020 kóddal.

Vagy töltse ki űrlapunk
CV csatolás:

Újat építeni vágyó szakemberek, itt a lehetőség!

Megbízónk egy újonnan induló kisebb termelő vállalat, aki mögött egy komoly nemzetközi szinten tevékenykedő, nagy hagyományokkal rendelkező, szegmensében piacvezető vállalkozás áll. A cég Európa vezető vállalatai közé tartozik és már rendelkezik kereskedelmi és termelési egységgel Magyarországon hosszú évek óta. Az új üzem teljesen új üzletágat jelent, külön cégben is fog működni. A magyar leányvállalat 90 km távolságra fekszik Budapesttől.

Cégcsoport kultúra: szabálykövető, családias, emberséges megközelítés. Fontos minden ember a cégben. Hosszútávon gondolkozik a cég a munkavállalókban és ez a másik oldalról is elvárás. Nekik keresünk most egy

Üzemvezető
(Nógrád megye)
 (MPM/2020)

Az új kolléga aktívan részt vesz az új gyáregység bevezetésében, a tesztüzem (2021 január) majd az éles gyártás elindításában és későbbi vezetésében. A cél az, hogy 2021 áprilisában elinduljon a termelés, miközben az üzemvezető kialakítja a saját, kb. 10 fős csapatát. A vállalat egy egyedülálló, úttörő extraktor technológiát használ, szakmailag rengeteget lehet fejlődni. Olyan embert keresünk, aki elkötelezett szakmája iránt, és hosszú távra tervez. Ha jól sikerül a magyarországi gyár bevezetése, a munkavállaló részt vehet a külföldön megépülő gyárak bevezetésében is amennyiben erre motivált és ambíciózus.

Szakmai és személyes elvárások a jelölttel szemben:

 • Felsőfokú végzettség (vegyész vagy élelmiszeripari mérnök, vegyész preferált)
 • 10-15 év munkatapasztalat a nagyfokú felelősség miatt
 • Extraktor technológiában szerzett tapasztalat
 • Folyékony angol nyelvtudás (ideálisan angol mellett németül is beszél)
 • Emberek vezetésében szerzett tapasztalat, mint vezető nyitott, empatikus, szeret emberekkel foglalkozni, kicsi csapat, össze kell tudni tartani őket
 • Személyiségjegyek: rugalmas, proaktív, analitikus, önálló, a konfliktust nem kerüli el, szakmailag bizonyítani akar, szereti a folyamatos fejlődést, a jobbat de ezt képes ugyan annál a cégnél megélni, lojális

Amennyiben a fentiek szimpatikusak, az új munkatárs életfogytig tartó állásra számíthat, a cég mindenképpen 15-20 évre tervez az új munkavállalóval. Ha Ön számára is fontos a biztonság, kiszámíthatóság s hirdetésünk felkeltette szakmai érdeklődését is küldje el angol és magyar nyelvű önéletrajzát a budapest@greensearch.hu email címre.

Vagy töltse ki űrlapunk
CV csatolás: