Mióta pályakezdőként a kilencvenes évek elején megismertem a HR speciális, tanácsadási vonalát, azóta tudom, hogy – bár sok érdekes és izgalmas területen dolgozhattam az elmúlt három évtizedben – akkor vagyok leginkább a helyemen, amikor konzultatív segítséget adhatok a munkaerőpiaci folyamatok résztvevőinek.

Mi biztosítja szakmai hitelességem?
A klasszikus HR tanácsadás mellett olyan izgalmas, innovatív iparágakban szerezhettem tapasztalatokat mint a távközlés, a gyógyszeripar vagy a vállalatfelvásárlások világa. Dolgoztam alkalmazottként, alapítottam és működtettem saját vállalkozást is. Voltam önálló feladatokkal megbízva, de vezettem csapatot is. A világ megismerésében nem csupán tapasztalataim segítenek, de soha nem múló kíváncsiságom is.

Miért pont tanácsadás?
Minden nap a világ egy újabb szelete tárul fel előttem. Nem tudok annál szebb folyamatot elképzelni, mint amikor egy vállalati ügyfél vagy egy állást kereső bizalmába fogad és megosztja a jövőről alkotott elképzeléseit, az azzal kapcsolatos dilemmáit és meghív egy közös gondolkodásra. A tanácsadás számomra a friss gondolatok, a közös fejlődés és a folyamatos változás élménye.

Miért pont a Greensearch?
Egy régi barátság hozott a csapatba, ami pedig örömtelivé teszi a mindennapi közös munkát az a nyitottság, az segítőkész, megoldásfókuszú megközelítés és a rugalmasság.

Hogyan tudok megújulni?
Egy nemzetközi kezdeményezés kapcsán néhány éve tevékeny tagja lettem egy civil szervezetnek, ahol cégeket és megváltozott munkaképességű munkavállalókat kötöttünk össze. A civilség addiktív, azóta már egy közösségi integrációs pont szervezésében is aktív szerepet vállalok. Tagja vagyok egy csodás iskolai csapatnak is, ahol a természettudományokat szépségét igyekszem megismertetni kamaszokkal.
Mottóm:

“és mindenek fölött vagyon az öröm. és te tudjad, hogy az öröm vagyon.” (Csalog Zsolt: Orbis Sensualium Pictus)