Több, mint 20 éve dolgozom HR területen. Vállalati és tanácsadói oldalon egyaránt széleskörű tapasztalattal rendelkezem. Több, mint 15 évig dolgoztam nemzetközi vállalatoknál HR generalista és vezetői pozícióban. A tapasztalatoknak köszönhetően gyorsan átlátom a céges folyamatokat, a partnerek és jelöltek igényeit. 2017 óta vagyok szabadúszó HR tanácsadó. Az elmúlt években a felvételi politika meghatározása, teljes kiválasztási folyamat kialakítása és menedzselése volt fókuszban.

2021 végén csatlakoztam a Greensearch csapatához senior tanácsadóként.

Szakmai mottóm:

„Azt szeretem a munkámban, hogy minden feladat tekintetében sokszínű, komplex gondolkodásmódot igényel. A cselekvésben azonban az egyszerű, gyors, mindenki számára átlátható megoldásmódok dominálnak. Kiemelten fontos számomra a kölcsönös bizalmon alapuló partneri együttműködés, ami minden hosszú távú, sikeres szakmai kapcsolatomnak alapja.”

Egy 21 éves fiatalember édesanyja vagyok. Szabadidőmben sokat túrázom, nagyon szeretem a mozit, a filmeket. A folyamatosan fejlődésben, önreflexióban hiszek. Igyekszem nyitottan és tudatosan élni az életem.