Közel 20 éve foglalkozom Revenue Managementtel és Stratégiai tervezéssel

Szakmai pályafutásom során eddig volt szerencsém a légiközlekedésbe, fényforrástechnika és Italkereskedelembe közelebbről megismerni, de ez egy örökös tanulás soha nemelég. Megszállottként pörög az agyam a bevétel optimalizáláson, így elméletben oktatások és prezentációk tartásával próbálom minél szélesebb körben megismertetni az emberekkel és cégekkel ezt a csodálatos pénzügyi szemléletet és életformát.

Végzettségem közgazdász, ebből mester diplomát is szereztem. Szakdolgozatommal (adóoptimalizálás), kerületi majd Budapesti I. helyezést és Országos II. helyezést értem el Makroökonómia ágazatban. 3 éve költöztem haza Katarból, ott a Qatar Airways stratégiai tervezés (Revenue Management és Pricing) területének 2 régióját is vezettem 5 éven át. Ezen 5 év alatt 3-szor lettünk a világ legjobb légitársasága. Angolul és németül beszélek. Kedvenc szakterületem a Piaci szegmentáció, árazási technikák, promóció hatása egy cégre, termék elemzés és a felsővezetői riportok létrehozása.

Aki ismer, tudja: örök optimistának és soha fel nem adom típusnak születtem

Mottóm: a jó a kiváló halálos ellensége, azaz mindig a maximumra törekszem.

Privát

Három gyerekes apuka vagyok. Lételemem a sport. Régebben hivatásos labdarúgó voltam, mára az ökölvívás és a Krav-Maga (utcai harcművészet) amit heti rendszerességgel űzök.

Elérhetőség: datamining (kukac) greensearch.hu