Pénzügyi és HR tapasztalat

Közgazdász és közgazdász tanári diplomámat a Budapesti Corvinus Egyetemen szereztem. Szakmai és vezetői karrieremet a kontrolling és számvitel területén kezdtem nagy multinacionális cégeknél, majd 6 év elteltével, egy belső hangot követve pályát módosítottam: váltottam a HR területére. Váltásom oka legfőképp az volt, hogy bár szerettem a számok világát, mégsem tudtam elképzelni úgy az életem, hogy csak és kizárólag ezt csinálom. Emberekkel, az ő támogatásukkal és fejlesztésükkel szerettem volna foglalkozni.

HR tanácsadás

HR-es pályafutásomat egy keresés-kiválasztással foglalkozó nemzetközi tanácsadócégnél kezdtem, később pedig egyre inkább a képzés-fejlesztés felé fordultam. Gyakorló business, team- és life-coachként mind a mai napig támogatom a hozzám fordulókat egy-egy munkahelyi vagy magánéleti problémájuk megoldásában, segítve őket a saját útjuk megtalálásában. Hiszem és vallom, hogy mindenkinek megvan a maga útja és életfeladata, csak nem biztos, hogy egyből rátalál. A coachingon kívül foglalkozom karrier- és outplacement tanácsadással, kiválasztási (AC) és értékelő központok (DC) szervezésével és lebonyolításával.

Privát

2 kisgyermek édesanyja vagyok, akik mind a mai napig a legnagyobb csodák az életemben, mert nem jöttek egykönnyen. Saját élettörténetemből kiindulva kezdtem el termékenység-támogatással foglalkozni olyan párok esetében, akiknél valamilyen oknál fogva késik a gyermekáldás. Ezt tekintem második hivatásomnak. Gyermekkorom óta zenélek és énekelek, ez a tevékenység a sporttal együtt tökéletesen kikapcsol és feltölt energiával.

Elérhetőség: hrservices (kukac) greensearch.hu