Diákként dolgoztam egy sportáruházban 2011-ben, amikor kineveztek diákmunka-vezetőnek, ekkor kezdődött el ismerkedésem a HR-rel. Később beválasztottak az üzemi tanácsba is, amit utána egy évig vezettem.

Közel áll hozzám ez a terület

Ez idővel tudatosult bennem igazán, hogy szeretek emberekkel foglalkozni, és hogy közel áll hozzám ez a terület. A Budapesti Gazdasági Egyetem Gazdálkodási és Menedzsment szakán tanultam, ahol specializáció helyett inkább átjelentkeztem az Emberi Erőforrások szakra, és a tanulmányaimat itt folytattam tovább. 2016 óta foglalkozom HR-rel a tanácsadói oldalon, a Greensearch tanácsadó cégnél specialisták és vezetők felkutatása a fő feladatom.

Privát

Szabadidőm nagy részét igyekszem a természetben tölteni, futok és kéktúrázom, továbbá érdekelnek a II. világháborús és hidegháborús bunkerek, melyek bejárásáról egy Facebook blogot is vezetek. Sajnos az utóbbi időben kevesebb időm jutott az oldal karbantartására. Ezen felül gyerekkorom óta vonzanak az autók és a motorok, az évek során több régi motort is felújítottam, és volt szerencsém belekóstolni az autós újságírók életébe is.

Elérhetőség: bence.koronczai (kukac) greensearch.hu