Legelőször diákmunkásként találkoztam a humán erőforrás gazdálkodással egy gyógyszeripari vállalat HR osztályán, és mondhatni rögtön beleszerettem.
Ezek után célirányosan építettem a szakmai karrieremet, a toborzás és kiválasztás több szegmensében is tapasztalatot szereztem.
Dolgoztam diákszövetkezetnél, aztán 6 évig egy tanácsadó cégnél voltam munkaerő közvetítési üzletágvezető, ahol specialista és vezető pozíciók tartoztak hozzám. Ezt követően egy multinacionális, gyártó vállalat HR osztályán szereztem toborzásban, kiválasztásban tapasztalatot.

Jelenleg több ezer személyes és telefonos interjút tudhatok magam mögött, pozíciók sokaságán dolgoztam, és találtam meg a megfelelő embert. Jelenlegi munkámban a változatosságot szeretem, a sikerélmény motivál, és hiszem, hogy minden pozícióra megvan a megfelelő ember, csak meg kell találni.

Szerencsésnek mondhatom magam, mert eddigi pályafutásom alatt mindig remek mentorok álltak mellettem, akiktől sokat tanultam az évek alatt. Nem hiszek a véletlenben, abban viszont annál inkább, hogy a befektetett munka egyszer beérik, illetve ezáltal a fejlődés sosem áll meg.

Hobbi szinten érdekel a pszichológia, a testbeszéd, több ezzel kapcsolatos könyvet olvastam.

Két gyermek édesanyja vagyok, folyamatos lendületben. Szeretünk a családdal kirándulni, új dolgokat és helyeket felfedezni. Emellett érdekel a gasztronómia, szeretek új éttermeket kipróbálni, de magam is sütök-főzök amikor csak időm engedi.