25 évnyi, multinacionális és magyar nagyvállalatoknál szerzett pénzügyi vezetői tapasztalattal rendelkezem

Sok szektort érintettem eddigi szakmai pályafutásom során : villamosenergia-termelés, szénbányászat, szállítmányozás, telekommunikáció, IT, gépgyártás, gyógyszeripar, média, közösségi közlekedés, melyeket pénzügyi vezetőként mind megismerhettem.

Változásmenedzsment, hatékonyságjavítás

Az élet úgy hozta, hogy valamennyi munkahelyemnél jelentős változás zajlott ott létem alatt, illetve esetenként e miatt érkeztem oda. Minden alkalommal tovább mélyíthettem a változásmenedzsmentről, olykor válságmenedzsmentről szerzett addigi tapasztalataimat. Rövid időn belül meg kellett ismernem az adott cég működését és hatékonyság növelését célzó akciótervet készítenem, illetve a projektet vezetnem.

Még egy mérnök-közgazdász is felismerheti, hogy a számok mögött rejlő ember a legnagyobb érték

Az átszervezések, átvilágítások során nagyon sokat interjúztattam, új csapatokat építettem. Pályám elején csak a megoldandó feladat volt fontos, a minél jobb számok, eredmények. Ma már érdekelnek a számok mögött rejlő, az eredményeket elérő emberek is. Az egész folyamatban ők a legnagyobb értékek, a hosszú távú eredményes működés letéteményesei.

Privát

Nagyon érdekel a pszichológia és a keleti életfilozófia, sokat olvasok e témákban. Fontos az életemben a mozgás, és ha már kelet, természetesen a meditáció is.

Elérhetőség: robert.friebert (kukac) greensearch.hu