Bisnode 1
Bisnode 2

Greensearch Kft a megbízható cégek között

A Dun & Bradstreet nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított közel 300 pontos rendszer alapján.

Így került kiválasztásra cégünk, a Greensearch Kft. is, s ezzel a  Magyarországon működő cégek azon 16%-ába tartozunk, akik pénzügyileg szilárd lábakon állnak, objektív cégminősítés alapján a legjobbak között szerepelünk. Büszkék vagyunk rá, mert napjainkban felértékelődik a megbízhatóság, ami különben is alapkövünk.

Bisnode 3

Hisszük, hogy a D&B tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a D&B független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, számunkra is fontos visszacsatolás hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

A tanúsítványról pár szó

A D&B tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén. A D&B minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy, mint mérlegadatok, eredménykimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A D&B fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer úgy, mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.