Hosszú távon a szakmaiság számít.
De a megszokást, a kényelmes utat időről időre el kell engedni. Ez a fejlődés kulcsa.
Rólunk 1

Büszkék vagyunk rá, hogy mindig képesek vagyunk megújulni, fejlődni és valamit az elsők között létrehozni. Projektjeink több mint fele a „mission impossible” kategóriába tartozik, de több éves együttműködésünk után partnereink tudják: a végén lesz megoldás. Hogyan lehetséges ez?

A tapasztalat teszi vagy a kapcsolatrendszer? Esetleg a tanácsadói képességeink? Hiszünk abban, hogy a munkánk iránti alázat, a szorgalom, a tenni akarás – Partnerek és Jelöltek iránt egyaránt – meghozza a gyümölcsét.

Keresett pozíciók:
• közép-és felsővezetők
• specialisták (pl. mérnökök, mérnök-üzletkötők, pénzügyi kontrollerek, valamint a HR, a marketing és a logisztikai területek szakemberei)

Rólunk 2

Miért válasszon minket?

Csapatunk tagjai nemzetközi háttérrel rendelkeznek. Munkatársaink magas színvonalú elvárásokat képviselnek, módszereinket folyamatosan fejlesztjük, a helyi sajátosságokat figyelembe véve.
bisnode tanusitvány

Cégünk a Bisnode „AA” tanúsítvány birtokosa 2020 májusától. A nemzetközi cégminősítő cég minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított közel 300 pontos rendszer alapján.

Így került kiválasztásra cégünk, a Greensearch Kft. is, s ezzel a  Magyarországon működő cégek azon 16%-ába tartozunk, akik pénzügyileg szilárd lábakon állnak, objektív cégminősítés alapján a legjobbak között szerepelünk, amire úgy érezzük méltán lehetünk büszkék, hiszen napjainkban felértékelődik a megbízhatóság, ami különben is alapkövünk.

Hisszük, hogy a tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, számunkra is fontos visszacsatolás hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

Csapatunk

 • Deák Andrea
  Deák Andrea
  Ügyvezető, senior tanácsadó
 • Baranyi Viktória
  Baranyi Viktória
  Senior tanácsadó, Üzletágvezető, Digitalizáció
 • Martonosi-Nagy Judit
  Martonosi-Nagy Judit
  Senior tanácsadó, coach
 • Princz Tamás
  Princz Tamás
  Senior tanácsadó, datamining
 • Szabó Vanda
  Szabó Vanda
  HR assistant, Social Media
 • Márton Zsombor
  Márton Zsombor
  Research - IT
 • Bohács Péter
  Bohács Péter
  PR, marketing
 • Wasser-Arnoux Zsuzsanna
  Wasser-Arnoux Zsuzsanna
  Research

Az elmúlt évek projektjeiből

Iparágak
Rólunk 3
Pozíciók
Rólunk 4
Deák Andrea
Ügyvezető, senior tanácsadó

  20 éve foglalkozom személyzeti tanácsadással

  Szakmai pályafutásom során eddig közel 6000 embert interjúztattam, több száz céget ismertem meg belülről. Mai napig is aktívan részt veszek a keresésekben, illetve látogatom a cégeket.

  Alapvégzettségem újságíró, szeretek írni, de ez ma már inkább hobbi. Elvégeztem később a mai Corvinus Egyetemet, MBA képzés keretén belül pedig HR tanulmányokat folytattam. Angolul és németül beszélek.

  Aki ismer, tudja: örök optimistának születtem

  Nem tudok és nem is akarok álmok nélkül élni, a realitástól azonban sohasem szakadtam el. Szeretem, amit csinálok, és szerencsésnek érzem magam, hogy megtaláltam a hivatást, ahol kiteljesedhetek, és aminek köszönhetően már eddig is sok emberi kapcsolatra, személyes élményre tehettem szert.

  Privát

  Egy 12 éves, örökmozgó kisfiú örökmozgó Anyukája vagyok. Érdeklődésem széleskörű, alapelvem a nyitottság. Legyen szó sportról, zenéről, kultúráról. Egyéb tevékenységem: az Élet Akadémia alapító tagja vagyok, mely szervezet missziója, hogy elsősorban 15-25 év közötti fiataloknak segít a tudatos, átgondolt és őszintén vágyott pályaválasztásban.

  Elérhetőség: andrea.deak (kukac) greensearch.hu

  Baranyi Viktória
  Senior tanácsadó, Üzletágvezető, Digitalizáció

   Mindig is érdekelt a humán terület

   Mindig is érdekelt a humán terület, az emberek, így amikor dönteni kellett a továbbtanulás tekintetében, a Pécsi Tudományegyetem HR szakát választottam, és sikeresen elvégeztem.

   2007 óta foglalkozom a HR-en belül toborzással, kiválasztással

   Az elmúlt több mint 10 évben volt alkalmam a következő területeken jelölteket (szakembereket és vezetőket egyaránt) elhelyezni: informatika, értékesítés, mérnöki terület és HR. A kiválasztáson kívül foglalkoztam még HR projektek menedzselésével, HR-es folyamatok kialakításával, tréningek tartásával, junior kollégák irányításával és mentorálásával is. Az angol nyelvet folyékonyan beszélem.

   Privát

   Egy 6 éves kislány anyukájaként a munka otthon sem áll meg számomra, egy gyerek szerintem örök kihívás a szülőnek, én pedig mindig is szerettem a kihívásokat. Szabadidőmben túrázok, franciául tanulok, portrékat festek, vagy sci-fi regényeket olvasok.

   Elérhetőség: viktoria.baranyi (kukac) greensearch.hu

   Martonosi-Nagy Judit
   Senior tanácsadó, coach

    Pénzügyi és HR tapasztalat

    Közgazdász és közgazdász tanári diplomámat a Budapesti Corvinus Egyetemen szereztem. Szakmai és vezetői karrieremet a kontrolling és számvitel területén kezdtem nagy multinacionális cégeknél, majd 6 év elteltével, egy belső hangot követve pályát módosítottam: váltottam a HR területére. Váltásom oka legfőképp az volt, hogy bár szerettem a számok világát, mégsem tudtam elképzelni úgy az életem, hogy csak és kizárólag ezt csinálom. Emberekkel, az ő támogatásukkal és fejlesztésükkel szerettem volna foglalkozni.

    HR tanácsadás

    HR-es pályafutásomat egy keresés-kiválasztással foglalkozó nemzetközi tanácsadócégnél kezdtem, később pedig egyre inkább a képzés-fejlesztés felé fordultam. Gyakorló business, team- és life-coachként mind a mai napig támogatom a hozzám fordulókat egy-egy munkahelyi vagy magánéleti problémájuk megoldásában, segítve őket a saját útjuk megtalálásában. Hiszem és vallom, hogy mindenkinek megvan a maga útja és életfeladata, csak nem biztos, hogy egyből rátalál. A coachingon kívül foglalkozom karrier- és outplacement tanácsadással, kiválasztási (AC) és értékelő központok (DC) szervezésével és lebonyolításával.

    Privát

    2 kisgyermek édesanyja vagyok, akik mind a mai napig a legnagyobb csodák az életemben, mert nem jöttek egykönnyen. Saját élettörténetemből kiindulva kezdtem el termékenység-támogatással foglalkozni olyan párok esetében, akiknél valamilyen oknál fogva késik a gyermekáldás. Ezt tekintem második hivatásomnak. Gyermekkorom óta zenélek és énekelek, ez a tevékenység a sporttal együtt tökéletesen kikapcsol és feltölt energiával.

    Elérhetőség: hrservices (kukac) greensearch.hu

    Princz Tamás
    Senior tanácsadó, datamining

     Közel 20 éve foglalkozom Revenue Managementtel és Stratégiai tervezéssel

     Szakmai pályafutásom során eddig volt szerencsém a légiközlekedésbe, fényforrástechnika és Italkereskedelembe közelebbről megismerni, de ez egy örökös tanulás soha nemelég. Megszállottként pörög az agyam a bevétel optimalizáláson, így elméletben oktatások és prezentációk tartásával próbálom minél szélesebb körben megismertetni az emberekkel és cégekkel ezt a csodálatos pénzügyi szemléletet és életformát.

     Végzettségem közgazdász, ebből mester diplomát is szereztem. Szakdolgozatommal (adóoptimalizálás), kerületi majd Budapesti I. helyezést és Országos II. helyezést értem el Makroökonómia ágazatban. 3 éve költöztem haza Katarból, ott a Qatar Airways stratégiai tervezés (Revenue Management és Pricing) területének 2 régióját is vezettem 5 éven át. Ezen 5 év alatt 3-szor lettünk a világ legjobb légitársasága. Angolul és németül beszélek. Kedvenc szakterületem a Piaci szegmentáció, árazási technikák, promóció hatása egy cégre, termék elemzés és a felsővezetői riportok létrehozása.

     Aki ismer, tudja: örök optimistának és soha fel nem adom típusnak születtem

     Mottóm: a jó a kiváló halálos ellensége, azaz mindig a maximumra törekszem.

     Privát

     Három gyerekes apuka vagyok. Lételemem a sport. Régebben hivatásos labdarúgó voltam, mára az ökölvívás és a Krav-Maga (utcai harcművészet) amit heti rendszerességgel űzök.

     Elérhetőség: datamining (kukac) greensearch.hu

     Szabó Vanda
     HR assistant, Social Media

      Tanulmányaimat tekintve jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzem a pszichológia mesterképzést. Az alapképzés végéhez közeledve úgy éreztem, itt az ideje szakmaibb területen elhelyezkedni. Mindig is ki akartam magam próbálni a HR világában, így csöppentem 2019-ben a fejvadász szakmába, a Greensearch Kft. által.

      Főként a háttér területeken dolgozom, amik segítik a keresések, kiválasztások folyamatát. Többek között kezelem a CRM rendszert, hirdetéseket és a social média felületeinket.

      Privát

      Szabadidőmben igyekszem minél színesebb tevékenységeket folytatni. Gyakran kirándulok, túrázom, de jógázni és biciklizni is szeretek. Az egyetemi olvasmányokon kívül, ha az időm engedi, szívesen olvasok különböző krimiket. Mindemellett olyan kreatív tevékenységek is flow élményt nyújtanak, mint a festés, hímzés és rajzolás.

      Elérhetőség: vanda.szabo (kukac) greensearch.hu

      Márton Zsombor
      Research - IT

       Több, mint 20 éve foglalkozom az informatika világával

       Kezdetben programozással, majd később IT rendszerek építésével és üzemeltetésével foglalkoztam. Sok éve már a saját cégemben (www.livebroadcast.hu) nyújtok informatikai szolgáltatásokat illetve online közvetítéseket partnereim részére. Véletlen folytán csöppentem a HR világába és a Greensearch életébe.

       Elsősorban a cég informatikai hátterét tartom rendben

       Partnereknél igény esetén konferenciák, tréningek közvetítését végzem, és van, hogy nagyszámú megbízás esetén vezetői, műszaki pozíciók keresésébe is belefolyok.

       Privát

       Egy tinédzser lány édesapja vagyok. Rajongok a filmekért, szeretem a természetjárást, a nyugalmat nyújtó hobbikat, mint a horgászás vagy a fotózás. Ez utóbbi keretén belül a természetfotózás a területem, de a stúdiófotózás felé is elkalandozom (céges portré és image fotózások).

       Elérhetőség: zsombor.marton (kukac) greensearch.hu

       Bohács Péter
       PR, marketing

        Az informatikai és szociológiai tanulmányok után egy nagy reklámügynökségnél kezdtem meg a karrieremet

        Azóta is a digitális marketing területén dolgozom, az egyik legnagyobb műszaki webáruháznál. A Greensearch alapítójával, Andreával a fiatalok számára létrehozott Élet Akadémia (www.eletakademia.com) projektje keretében kezdtük el a közös munkát. PR és marketing oldalról segítettem a kezdetekben az iskolát. Így csöppentem bele ezzel egy időben a Greensearch életébe is, a csapatba, s a jó viszony azóta is töretlen.

        Privát

        Imádok utazni, és nagyon szeretek fotózással és videózással is foglalkozni. A legideálisabb az, amikor ezeket egyszerre tudom űzni. Ha pedig passzívabb elfoglaltságra vágyom, akkor sorozatokkal és hangoskönyvekkel múlatom az időmet.

        Wasser-Arnoux Zsuzsanna
        Research

         Szakmai életem jelentősebb részét a divat világában töltöttem

         Utolsó munkahelyemen, a H&M cégnél a cég legnagyobb és legszínvonalasabb üzletének vezetését kaptam meg, a Vörösmarty téren. Közben férjhez mentem, gyereket szültem, és férjem révén 2 éve Franciaországba költöztünk.

         A HR világa, nem áll tőlem távol

         A munkám során több száz embert kellett interjúztatnom, felvennem, elküldenem, irányítanom. Kisgyerek mellett 1.5 éve „kapóra” jött a lehetőség, amikor az itthon is végezhető „research” munka kapcsán rám talált a Greensearch tanácsadó cég. A projekteket Nimes városából támogatom.

         Privát

         Egy fantasztikus, de állandóan mozgásban tartó 5 éves gyerek édesanyja vagyok. Elkötelezett híve vagyok az egészséges életmódnak, legyen az akár étkezés, akár mozgás. Futok, úszok, jógázok, hobbi szinten törekszem az újabb és újabb egészségtudatos ételkombinációk megalkotására, egy napon szívesen nyitnék egy reggeliző helyet „Greenfood” néven.

         Elérhetőség: zsuzsanna.hanschut (kukac) greensearch.hu