Hosszú távon a szakmaiság számít.
De a megszokást, a kényelmes utat időről időre el kell engedni. Ez a fejlődés kulcsa.
Rólunk 1

Büszkék vagyunk rá, hogy mindig képesek vagyunk megújulni, fejlődni és valamit az elsők között létrehozni. Projektjeink több mint fele a „mission impossible” kategóriába tartozik, de több éves együttműködésünk után partnereink tudják: a végén lesz megoldás. Hogyan lehetséges ez?

A tapasztalat teszi vagy a kapcsolatrendszer? Esetleg a tanácsadói képességeink? Hiszünk abban, hogy a munkánk iránti alázat, a szorgalom, a tenni akarás – Partnerek és Jelöltek iránt egyaránt – meghozza a gyümölcsét.

Keresett pozíciók:
• közép-és felsővezetők
• specialisták (pl. mérnökök, mérnök-üzletkötők, pénzügyi kontrollerek, valamint a HR, a marketing és a logisztikai területek szakemberei)

Rólunk 2

Miért válasszon minket?

Csapatunk tagjai nemzetközi háttérrel rendelkeznek. Munkatársaink magas színvonalú elvárásokat képviselnek, módszereinket folyamatosan fejlesztjük, a helyi sajátosságokat figyelembe véve.
Rólunk 3

Cégünk a Dun & Bradstreet „AAA” tanúsítvány birtokosa 2022 szeptemberétől. A nemzetközi cégminősítő cég minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított közel 300 pontos rendszer alapján.

Így került kiválasztásra cégünk, a Greensearch Kft. is, s ezzel a  Magyarországon működő cégek azon 16%-ába tartozunk, akik pénzügyileg szilárd lábakon állnak, objektív cégminősítés alapján a legjobbak között szerepelünk, amire úgy érezzük méltán lehetünk büszkék, hiszen napjainkban felértékelődik a megbízhatóság, ami különben is alapkövünk.

Hisszük, hogy a tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, számunkra is fontos visszacsatolás hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

Csapatunk

 • Deák Andrea
  Deák Andrea
  Ügyvezető, senior tanácsadó
 • Rostás Márta
  Rostás Márta
  Senior tanácsadó
 • Rosta Eszter
  Rosta Eszter
  Senior tanácsadó
 • Rigó Nikoletta
  Rigó Nikoletta
  Researcher/ tanácsadó
 • Marosi Katalin
  Marosi Katalin
  Researcher / tanácsadó
 • Nagy Domonkos
  Nagy Domonkos
  Researcher/ Junior tanácsadó
 • Szabó Vanda
  Szabó Vanda
  HR assistant, Social Media
 • Bohács Péter
  Bohács Péter
  PR, marketing
 • Márton Zsombor
  Márton Zsombor
  Research - IT

Az elmúlt évek projektjeiből

Iparágak
Rólunk 4
Pozíciók
Rólunk 5
Deák Andrea
Ügyvezető, senior tanácsadó

  20 éve foglalkozom személyzeti tanácsadással

  Szakmai pályafutásom során eddig közel 6000 embert interjúztattam, több száz céget ismertem meg belülről. Mai napig is aktívan részt veszek a keresésekben, illetve látogatom a cégeket.

  Alapvégzettségem újságíró, szeretek írni, de ez ma már inkább hobbi. Elvégeztem később a mai Corvinus Egyetemet, MBA képzés keretén belül pedig HR tanulmányokat folytattam. Angolul és németül beszélek.

  Aki ismer, tudja: örök optimistának születtem

  Nem tudok és nem is akarok álmok nélkül élni, a realitástól azonban sohasem szakadtam el. Szeretem, amit csinálok, és szerencsésnek érzem magam, hogy megtaláltam a hivatást, ahol kiteljesedhetek, és aminek köszönhetően már eddig is sok emberi kapcsolatra, személyes élményre tehettem szert.

  Privát

  Egy 12 éves, örökmozgó kisfiú örökmozgó Anyukája vagyok. Érdeklődésem széleskörű, alapelvem a nyitottság. Legyen szó sportról, zenéről, kultúráról. Egyéb tevékenységem: az Élet Akadémia alapító tagja vagyok, mely szervezet missziója, hogy elsősorban 15-25 év közötti fiataloknak segít a tudatos, átgondolt és őszintén vágyott pályaválasztásban.

  Elérhetőség: andrea.deak (kukac) greensearch.hu

  Rostás Márta
  Senior tanácsadó

  Mióta pályakezdőként a kilencvenes évek elején megismertem a HR speciális, tanácsadási vonalát, azóta tudom, hogy – bár sok érdekes és izgalmas területen dolgozhattam az elmúlt három évtizedben – akkor vagyok leginkább a helyemen, amikor konzultatív segítséget adhatok a munkaerőpiaci folyamatok résztvevőinek.

  Mi biztosítja szakmai hitelességem?
  A klasszikus HR tanácsadás mellett olyan izgalmas, innovatív iparágakban szerezhettem tapasztalatokat mint a távközlés, a gyógyszeripar vagy a vállalatfelvásárlások világa. Dolgoztam alkalmazottként, alapítottam és működtettem saját vállalkozást is. Voltam önálló feladatokkal megbízva, de vezettem csapatot is. A világ megismerésében nem csupán tapasztalataim segítenek, de soha nem múló kíváncsiságom is.

  Miért pont tanácsadás?
  Minden nap a világ egy újabb szelete tárul fel előttem. Nem tudok annál szebb folyamatot elképzelni, mint amikor egy vállalati ügyfél vagy egy állást kereső bizalmába fogad és megosztja a jövőről alkotott elképzeléseit, az azzal kapcsolatos dilemmáit és meghív egy közös gondolkodásra. A tanácsadás számomra a friss gondolatok, a közös fejlődés és a folyamatos változás élménye.

  Miért pont a Greensearch?
  Egy régi barátság hozott a csapatba, ami pedig örömtelivé teszi a mindennapi közös munkát az a nyitottság, az segítőkész, megoldásfókuszú megközelítés és a rugalmasság.

  Hogyan tudok megújulni?
  Egy nemzetközi kezdeményezés kapcsán néhány éve tevékeny tagja lettem egy civil szervezetnek, ahol cégeket és megváltozott munkaképességű munkavállalókat kötöttünk össze. A civilség addiktív, azóta már egy közösségi integrációs pont szervezésében is aktív szerepet vállalok. Tagja vagyok egy csodás iskolai csapatnak is, ahol a természettudományokat szépségét igyekszem megismertetni kamaszokkal.
  Mottóm:

  “és mindenek fölött vagyon az öröm. és te tudjad, hogy az öröm vagyon.” (Csalog Zsolt: Orbis Sensualium Pictus)

  Rosta Eszter
  Senior tanácsadó

  Több, mint 20 éve dolgozom HR területen. Vállalati és tanácsadói oldalon egyaránt széleskörű tapasztalattal rendelkezem. Több, mint 15 évig dolgoztam nemzetközi vállalatoknál HR generalista és vezetői pozícióban. A tapasztalatoknak köszönhetően gyorsan átlátom a céges folyamatokat, a partnerek és jelöltek igényeit. 2017 óta vagyok szabadúszó HR tanácsadó. Az elmúlt években a felvételi politika meghatározása, teljes kiválasztási folyamat kialakítása és menedzselése volt fókuszban.

  2021 végén csatlakoztam a Greensearch csapatához senior tanácsadóként.

  Szakmai mottóm:

  „Azt szeretem a munkámban, hogy minden feladat tekintetében sokszínű, komplex gondolkodásmódot igényel. A cselekvésben azonban az egyszerű, gyors, mindenki számára átlátható megoldásmódok dominálnak. Kiemelten fontos számomra a kölcsönös bizalmon alapuló partneri együttműködés, ami minden hosszú távú, sikeres szakmai kapcsolatomnak alapja.”

  Egy 21 éves fiatalember édesanyja vagyok. Szabadidőmben sokat túrázom, nagyon szeretem a mozit, a filmeket. A folyamatosan fejlődésben, önreflexióban hiszek. Igyekszem nyitottan és tudatosan élni az életem.

  Rigó Nikoletta
  Researcher/ tanácsadó

  Tanárként és pályatanácsadóként kerültem a HR világának közelébe.

  Ahogy alkalmam van látni a “kezdeteket”, a képzési keretek egyéni lehetőségeit, úgy a munka világának motiváló esélyeit is. Sokoldalúan van alkalmam megfigyelni, megtapasztalni hogyan alakulnak szakmai életutak, illetve hogyan lehet ebben támogatást adni akár az oktatás, akár a HR eszközei által. Érdeklődésem fő fókuszában a személyes képességek és a szakmai életút kibontakozásának összefüggései állnak.  Különösen közel áll hozzám a pályakezdő fiatalok lelkes támogatása.

  Humanista beállítottságom a Greensearch csapatának researcher tagjaként is jellemez; egy értékekben klasszikus, ugyanakkor dinamikus és nyitott szemlélet mentén szeretek dolgozni.

  Privát infó:
  Áldásként élem meg, hogy személyes kötődéseim, természetközelséghez való ragaszkodásom folytán a Balaton déli partján élhetek. Az egész év során ez igazi feltöltődést ad.

   

   

  Marosi Katalin
  Researcher / tanácsadó

  Marosi Katalin vagyok, pályafutásom alatt mindig személyüggyel foglalkoztam, kisvállalati, egyetemi, nagyvállalati és most szolgáltatás/tanácsadás oldalról.

  Mi biztosítja szakmai hitelességem?
  Közgazdászként végeztem, vállalkozásfejlesztés szakirányon, de már az első munkahelyemen kiderült, hogy közel áll hozzám a HR. Kisvállalati környezetben intéztem az összes alkalmazott ügyét, majd a Szegedi Tudományegyetemen, egy kiemelt pályázaton dolgoztam, mint pénzügyi munkatárs, ahol én kaptam meg a személyügyi részt. Két – három évvel és több mint 1000 személyügyi dokumentummal később, az Egyetem legjobb személyügyesévé váltam.

  Következő munkahelyemen vágtam bele a toborzásba, ami „szerelem volt első látásra”. Több létesítmény indításában vettem részt, és toboroztam az induló csapatokat, asszisztenstől a létesítményvezető pozícióig. Pár év kitekintést tettem az IT világába, amikor egy fintech szektorban tevékenykedő startup cég HR vezetője voltam. A mostani pozíciómmal viszont egy régi álmom teljesült, fejvadász lettem!

  Miért pont tanácsadás?
  A HR majdnem minden területét bejártam, de a szívemhez legközelebb a jelöltek megismerése, felkutatása áll. Hiszem, hogy egy adott céghez, adott kultúrához meg lehet találni a végzettségben, tapasztalatban és személyiségben illő jelöltet, és fordítva. Imádok új cégeket, működéseket megismerni, és utolérhetetlen az az érzés, amikor egy jelölttel való beszélgetés során betekintést nyerek az illető életébe.

  Miért pont a Greensearch?
  Egyértelműen a csapat és a cég szellemisége/értékrendje miatt! Mindazt képviseli a cég és a kollégák, ami meglátásom szerint elengedhetetlen ebben a szakmában. Tisztaságot, hitelességet, megbízhatóságot, kemény és alapos munkát, kitartást, tiszteletet és alázatot.

  Hogyan tudok megújulni?
  Az elmúlt 8 évben folyamatosan gondoskodom fizikai és mentális karbantartásomról, számomra ehhez a Fontanus Akadémia nyújtotta képzések váltak be.

  Egy tény, amit sokan nem tudnak rólam:
  Nem igazán van olyan dolog, amit sokan nem tudnak rólam, de egy kis érdekesség, hogy egyetemi éveim alatt, nyaranta vízimentőként dolgoztam.
  Valamint lassan 10 éve tartok órákat, eleinte jóga órát, most Balance Mínusz órákat.

  Nagy Domonkos
  Researcher/ Junior tanácsadó

  Egyetemi tanulmányaimat az angliai Nottingham Trent University-n végeztem Nemzetközi tanulmányok és Történelem szakokon – 2020 tavaszán költöztem vissza Magyarországra. Kis szünetet követően egy budapesti projektmenedzsment-tanácsadással foglalkozó irodánál helyezkedtem el mint pályakezdő; itt 2021 őszén éreztem szükségét a váltásnak. Számomra a társadalomelméleti kutatómunkán belül a gazdaságtörténet és a szociológia bizonyult a legizgalmasabbnak, emellett mindig is vonzott a kollektív viselkedéstan és az emberi motivációk eredete. És bár szigorúan véve nem szakmámban helyezkedtem el, a HR szakma kutatói-fejvadász része egészen közeli és specifikus betekintést enged a jelenlegi munkaerőpiaci erőviszonyokba és rálátást biztosít vállalati folyamatokra és struktúrákra.

  Privát

  Munkaidőn kívül zenélek – többféle projekt keretén belül is – valamint hobbi-amatőr szinten foglalkozok grafikákkal, illusztrálással, illetve analóg, filmes fotózással. Igyekszem idegennyelvű irodalmat minél gyakrabban olvasni és szívesen szakadok ki a városi forgatagból és járok a természetben.

  Elérhetőség: domonkos.nagy@greensearch.hu

  Szabó Vanda
  HR assistant, Social Media

   Tanulmányaimat tekintve jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzem a pszichológia mesterképzést. Az alapképzés végéhez közeledve úgy éreztem, itt az ideje szakmaibb területen elhelyezkedni. Mindig is ki akartam magam próbálni a HR világában, így csöppentem 2019-ben a fejvadász szakmába, a Greensearch Kft. által.

   Főként a háttér területeken dolgozom, amik segítik a keresések, kiválasztások folyamatát. Többek között kezelem a CRM rendszert, hirdetéseket és a social média felületeinket.

   Privát

   Szabadidőmben igyekszem minél színesebb tevékenységeket folytatni. Gyakran kirándulok, túrázom, de jógázni és biciklizni is szeretek. Az egyetemi olvasmányokon kívül, ha az időm engedi, szívesen olvasok különböző krimiket. Mindemellett olyan kreatív tevékenységek is flow élményt nyújtanak, mint a festés, hímzés és rajzolás.

   Elérhetőség: vanda.szabo (kukac) greensearch.hu

   Bohács Péter
   PR, marketing

    Az informatikai és szociológiai tanulmányok után egy nagy reklámügynökségnél kezdtem meg a karrieremet

    Azóta is a digitális marketing területén dolgozom, az egyik legnagyobb műszaki webáruháznál. A Greensearch alapítójával, Andreával a fiatalok számára létrehozott Élet Akadémia (www.eletakademia.com) projektje keretében kezdtük el a közös munkát. PR és marketing oldalról segítettem a kezdetekben az iskolát. Így csöppentem bele ezzel egy időben a Greensearch életébe is, a csapatba, s a jó viszony azóta is töretlen.

    Privát

    Imádok utazni, és nagyon szeretek fotózással és videózással is foglalkozni. A legideálisabb az, amikor ezeket egyszerre tudom űzni. Ha pedig passzívabb elfoglaltságra vágyom, akkor sorozatokkal és hangoskönyvekkel múlatom az időmet.

    Márton Zsombor
    Research - IT

     Több, mint 20 éve foglalkozom az informatika világával

     Kezdetben programozással, majd később IT rendszerek építésével és üzemeltetésével foglalkoztam. Sok éve már a saját cégemben (www.livebroadcast.hu) nyújtok informatikai szolgáltatásokat illetve online közvetítéseket partnereim részére. Véletlen folytán csöppentem a HR világába és a Greensearch életébe.

     Elsősorban a cég informatikai hátterét tartom rendben

     Partnereknél igény esetén konferenciák, tréningek közvetítését végzem, és van, hogy nagyszámú megbízás esetén vezetői, műszaki pozíciók keresésébe is belefolyok.

     Privát

     Egy tinédzser lány édesapja vagyok. Rajongok a filmekért, szeretem a természetjárást, a nyugalmat nyújtó hobbikat, mint a horgászás vagy a fotózás. Ez utóbbi keretén belül a természetfotózás a területem, de a stúdiófotózás felé is elkalandozom (céges portré és image fotózások).

     Elérhetőség: zsombor.marton (kukac) greensearch.hu