Hosszú távon a szakmaiság számít.
De a megszokást, a kényelmes utat időről időre el kell engedni. Ez a fejlődés kulcsa.
Rólunk 1

Büszkék vagyunk rá, hogy mindig képesek vagyunk megújulni, fejlődni és valamit az elsők között létrehozni. Projektjeink több mint fele a „mission impossible” kategóriába tartozik, de több éves együttműködésünk után partnereink tudják: a végén lesz megoldás. Hogyan lehetséges ez?

A tapasztalat teszi vagy a kapcsolatrendszer? Esetleg a tanácsadói képességeink? Hiszünk abban, hogy a munkánk iránti alázat, a szorgalom, a tenni akarás – Partnerek és Jelöltek iránt egyaránt – meghozza a gyümölcsét.

Keresett pozíciók:
• közép-és felsővezetők
• specialisták (pl. mérnökök, mérnök-üzletkötők, pénzügyi kontrollerek, valamint a HR, a marketing és a logisztikai területek szakemberei)

Miért válasszon minket?

Csapatunk tagjai nemzetközi háttérrel rendelkeznek. Munkatársaink magas színvonalú elvárásokat képviselnek, módszereinket folyamatosan fejlesztjük, a helyi sajátosságokat figyelembe véve..

bisnode tanusitvány

Cégünk a Bisnode „AA” tanúsítvány birtokosa 2020 májusától. A nemzetközi cégminősítő cég minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított közel 300 pontos rendszer alapján.

Így került kiválasztásra cégünk, a Greensearch Kft. is, s ezzel a  Magyarországon működő cégek azon 16%-ába tartozunk, akik pénzügyileg szilárd lábakon állnak, objektív cégminősítés alapján a legjobbak között szerepelünk, amire úgy érezzük méltán lehetünk büszkék, hiszen napjainkban felértékelődik a megbízhatóság, ami különben is alapkövünk.

Hisszük, hogy a tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, számunkra is fontos visszacsatolás hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

Csapatunk

 • Deák Andrea
  Deák Andrea
  Ügyvezető, senior tanácsadó
 • Friebert Róbert
  Friebert Róbert
  Senior tanácsadó
 • Baranyi Viktória
  Baranyi Viktória
  Tanácsadó
 • Koronczai Bence
  Koronczai Bence
  Research, Sales
 • Wasser-Arnoux Zsuzsanna
  Wasser-Arnoux Zsuzsanna
  Research
 • Márton Zsombor
  Márton Zsombor
  Research - IT
 • Bohács Péter
  Bohács Péter
  PR, marketing

Az elmúlt évek projektjeiből

Iparágak
Rólunk 2
Pozíciók
Rólunk 3
Deák Andrea
Ügyvezető, senior tanácsadó

  20 éve foglalkozom személyzeti tanácsadással

  Szakmai pályafutásom során eddig közel 6000 embert interjúztattam, több száz céget ismertem meg belülről. Mai napig is aktívan részt veszek a keresésekben, illetve látogatom a cégeket.

  Alapvégzettségem újságíró, szeretek írni, de ez ma már inkább hobbi. Elvégeztem később a mai Corvinus Egyetemet, MBA képzés keretén belül pedig HR tanulmányokat folytattam. Angolul és németül beszélek.

  Aki ismer, tudja: örök optimistának születtem

  Nem tudok és nem is akarok álmok nélkül élni, a realitástól azonban sohasem szakadtam el. Szeretem, amit csinálok, és szerencsésnek érzem magam, hogy megtaláltam a hivatást, ahol kiteljesedhetek, és aminek köszönhetően már eddig is sok emberi kapcsolatra, személyes élményre tehettem szert.

  Privát

  Egy 12 éves, örökmozgó kisfiú örökmozgó Anyukája vagyok. Érdeklődésem széleskörű, alapelvem a nyitottság. Legyen szó sportról, zenéről, kultúráról. Egyéb tevékenységem: az Élet Akadémia alapító tagja vagyok, mely szervezet missziója, hogy elsősorban 15-25 év közötti fiataloknak segít a tudatos, átgondolt és őszintén vágyott pályaválasztásban.

  Elérhetőség: andrea.deak (kukac) greensearch.hu

  Friebert Róbert
  Senior tanácsadó

   25 évnyi, multinacionális és magyar nagyvállalatoknál szerzett pénzügyi vezetői tapasztalattal rendelkezem

   Sok szektort érintettem eddigi szakmai pályafutásom során : villamosenergia-termelés, szénbányászat, szállítmányozás, telekommunikáció, IT, gépgyártás, gyógyszeripar, média, közösségi közlekedés, melyeket pénzügyi vezetőként mind megismerhettem.

   Változásmenedzsment, hatékonyságjavítás

   Az élet úgy hozta, hogy valamennyi munkahelyemnél jelentős változás zajlott ott létem alatt, illetve esetenként e miatt érkeztem oda. Minden alkalommal tovább mélyíthettem a változásmenedzsmentről, olykor válságmenedzsmentről szerzett addigi tapasztalataimat. Rövid időn belül meg kellett ismernem az adott cég működését és hatékonyság növelését célzó akciótervet készítenem, illetve a projektet vezetnem.

   Még egy mérnök-közgazdász is felismerheti, hogy a számok mögött rejlő ember a legnagyobb érték

   Az átszervezések, átvilágítások során nagyon sokat interjúztattam, új csapatokat építettem. Pályám elején csak a megoldandó feladat volt fontos, a minél jobb számok, eredmények. Ma már érdekelnek a számok mögött rejlő, az eredményeket elérő emberek is. Az egész folyamatban ők a legnagyobb értékek, a hosszú távú eredményes működés letéteményesei.

   Privát

   Nagyon érdekel a pszichológia és a keleti életfilozófia, sokat olvasok e témákban. Fontos az életemben a mozgás, és ha már kelet, természetesen a meditáció is.

   Elérhetőség: robert.friebert (kukac) greensearch.hu

   Baranyi Viktória
   Tanácsadó

    Mindig is érdekelt a humán terület

    Mindig is érdekelt a humán terület, az emberek, így amikor dönteni kellett a továbbtanulás tekintetében, a Pécsi Tudományegyetem HR szakát választottam, és sikeresen elvégeztem.

    2007 óta foglalkozom a HR-en belül toborzással, kiválasztással

    Az elmúlt több mint 10 évben volt alkalmam a következő területeken jelölteket (szakembereket és vezetőket egyaránt) elhelyezni: informatika, értékesítés, mérnöki terület és HR. A kiválasztáson kívül foglalkoztam még HR projektek menedzselésével, HR-es folyamatok kialakításával, tréningek tartásával, junior kollégák irányításával és mentorálásával is. Az angol nyelvet folyékonyan beszélem.

    Privát

    Egy 6 éves kislány anyukájaként a munka otthon sem áll meg számomra, egy gyerek szerintem örök kihívás a szülőnek, én pedig mindig is szerettem a kihívásokat. Szabadidőmben túrázok, franciául tanulok, portrékat festek, vagy sci-fi regényeket olvasok.

    Elérhetőség: viktoria.baranyi (kukac) greensearch.hu

    Koronczai Bence
    Research, Sales

     Diákként dolgoztam egy sportáruházban 2011-ben, amikor kineveztek diákmunka-vezetőnek, ekkor kezdődött el ismerkedésem a HR-rel. Később beválasztottak az üzemi tanácsba is, amit utána egy évig vezettem.

     Közel áll hozzám ez a terület

     Ez idővel tudatosult bennem igazán, hogy szeretek emberekkel foglalkozni, és hogy közel áll hozzám ez a terület. A Budapesti Gazdasági Egyetem Gazdálkodási és Menedzsment szakán tanultam, ahol specializáció helyett inkább átjelentkeztem az Emberi Erőforrások szakra, és a tanulmányaimat itt folytattam tovább. 2016 óta foglalkozom HR-rel a tanácsadói oldalon, a Greensearch tanácsadó cégnél specialisták és vezetők felkutatása a fő feladatom.

     Privát

     Szabadidőm nagy részét igyekszem a természetben tölteni, futok és kéktúrázom, továbbá érdekelnek a II. világháborús és hidegháborús bunkerek, melyek bejárásáról egy Facebook blogot is vezetek. Sajnos az utóbbi időben kevesebb időm jutott az oldal karbantartására. Ezen felül gyerekkorom óta vonzanak az autók és a motorok, az évek során több régi motort is felújítottam, és volt szerencsém belekóstolni az autós újságírók életébe is.

     Elérhetőség: bence.koronczai (kukac) greensearch.hu

     Wasser-Arnoux Zsuzsanna
     Research

      Szakmai életem jelentősebb részét a divat világában töltöttem

      Utolsó munkahelyemen, a H&M cégnél a cég legnagyobb és legszínvonalasabb üzletének vezetését kaptam meg, a Vörösmarty téren. Közben férjhez mentem, gyereket szültem, és férjem révén 2 éve Franciaországba költöztünk.

      A HR világa, nem áll tőlem távol

      A munkám során több száz embert kellett interjúztatnom, felvennem, elküldenem, irányítanom. Kisgyerek mellett 1.5 éve „kapóra” jött a lehetőség, amikor az itthon is végezhető „research” munka kapcsán rám talált a Greensearch tanácsadó cég. A projekteket Nimes városából támogatom.

      Privát

      Egy fantasztikus, de állandóan mozgásban tartó 5 éves gyerek édesanyja vagyok. Elkötelezett híve vagyok az egészséges életmódnak, legyen az akár étkezés, akár mozgás. Futok, úszok, jógázok, hobbi szinten törekszem az újabb és újabb egészségtudatos ételkombinációk megalkotására, egy napon szívesen nyitnék egy reggeliző helyet „Greenfood” néven.

      Elérhetőség: zsuzsanna.hanschut (kukac) greensearch.hu

      Márton Zsombor
      Research - IT

       Több, mint 20 éve foglalkozom az informatika világával

       Kezdetben programozással, majd később IT rendszerek építésével és üzemeltetésével foglalkoztam. Sok éve már a saját cégemben (www.livebroadcast.hu) nyújtok informatikai szolgáltatásokat illetve online közvetítéseket partnereim részére. Véletlen folytán csöppentem a HR világába és a Greensearch életébe.

       Elsősorban a cég informatikai hátterét tartom rendben

       Partnereknél igény esetén konferenciák, tréningek közvetítését végzem, és van, hogy nagyszámú megbízás esetén vezetői, műszaki pozíciók keresésébe is belefolyok.

       Privát

       Egy tinédzser lány édesapja vagyok. Rajongok a filmekért, szeretem a természetjárást, a nyugalmat nyújtó hobbikat, mint a horgászás vagy a fotózás. Ez utóbbi keretén belül a természetfotózás a területem, de a stúdiófotózás felé is elkalandozom (céges portré és image fotózások).

       Elérhetőség: zsombor.marton (kukac) greensearch.hu

       Bohács Péter
       PR, marketing

        Az informatikai és szociológiai tanulmányok után egy nagy reklámügynökségnél kezdtem meg a karrieremet

        Azóta is a digitális marketing területén dolgozom, az egyik legnagyobb műszaki webáruháznál. A Greensearch alapítójával, Andreával a fiatalok számára létrehozott Élet Akadémia (www.eletakademia.com) projektje keretében kezdtük el a közös munkát. PR és marketing oldalról segítettem a kezdetekben az iskolát. Így csöppentem bele ezzel egy időben a Greensearch életébe is, a csapatba, s a jó viszony azóta is töretlen.

        Privát

        Imádok utazni, és nagyon szeretek fotózással és videózással is foglalkozni. A legideálisabb az, amikor ezeket egyszerre tudom űzni. Ha pedig passzívabb elfoglaltságra vágyom, akkor sorozatokkal és hangoskönyvekkel múlatom az időmet.